Petak, 24. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Nepoznati muškarac je stalno dodirivao, a njezina reakcija oduševila druge žene

Preuzmite sliku

Korisnici društvene mreže TikTok pohvalili su djevojku koja je prozvala muškarca u jednom baru jer je neprestano dodirivao – iako je vidio da joj to ne odgovara. 

Calla je sjedila u baru s prijateljima, a nepoznati muškarac stavio je svoj stolac iza nje i cijelo vrijeme je ‘slučajno’ dodirivao rukom. Očito je da Calli ne odgovara njegova blizina, pa ga je zamolila da se udalji, ali on se nije obazirao već je nastavio svoju ruku držati na naslonu njezinog stolca. U jednom trenutku  je laktom dodirnuo po leđima, a ona se okrenula i izrazom lica pokazala da joj je dosta. Kod njega je to izazvalo sarkazam, pa je kroz osmijeh rekao: “Uh, dodirnuo sam je ponovno.”

@haleymcquinn_Normalize checking men. ##feminism ##womenpower ##womenempowerment @callalatrice

♬ original sound – Haleymcquinn_

Zbog buke u baru ne čuje se dobro cijeli razgovor, ali čuje se kada se on opravdava da je pričao s njezinom prijateljicom, a ne s njom, na što ona odgovara: “Pričao si s njom o meni i mojim traumama. Da, čitav život se susrećem s ljudima koji ne znaju za osobni prostor, dodiruju te, obraćaju ti se neprimjereno.!”

Njezina reakcija oduševila je ljude koji su u komentarima pisali da ne podnose ljude poput ovog muškarca. “Zašto se on ponaša kao da je žrtva? Ostavi je na miru”, napisao je neko s kim su se i drugi složili i nadovezali se da je pokušao Callu optužiti za burnu reakciju, a zapravo je ona skroz u pravu. (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,