Srijeda, 30. Septembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Muškarci stariji od 40 godina posebno se jako pale na dvije stvari

Muškarci žele brzi i prljavi seks bez ikakvih granica? Da, moguće je. Prema anketi internetske stranice ‘LeAffair’ znatno se razlikuju želje muškaraca starijih od 40 godina i onih mlađih.

Na šta se to pale sredovječni frajeri? Nježno, a ne prljavo i grubo! Vjerovala ili ne: muškarci stariji od 40 godina najviše žele romantiku u krevetu! Naime, ljubljenje i nježan, lagani, mazni seks nalaze se na prvom i drugom mjestu njihovih želja! Ispred oralnog seksa! Zatim na listi slijedi ‘normalan seks’ (šta god podrazumijevali pod tim), a onda seks sa ženama u seksi donjem rublju i visokim petama, SM igrice te seks u troje.

Fotografisanje ili snimanje za vrijeme seksa uopće im ne pada na pamet. A kakva je situacija s mlađim muškarcima? Muškarci u dvadesetima i djelomično i u 30-ima, barem prema ovoj anketi, spremniji su na eksperimentiranje. Seksi fotografije i video? To im je super! I seks sa više osoba je u top pet želja u krevetu. Međutim, ko se želi snimati za vrijeme grupnog seksa? Stalno bi bilo neko naguravanje, pa bi neko ispao iz kadra… Neee, hvala!

Istraživanja pokazuju da su muškarci seksualno najaktivniji i najmoćniji u dobi između 20 i 30 godina – međutim, tada su ipak više koncentrirani na kvantitetu, a ne na kvalitetu u krevetu. U srednjim četrdesetim godinama života najviše se mijenja kvaliteta u seksu. Naime, potvrđeno je da se u dobi od 45 godina muškarci (ali i žene!) manje seksaju, ali seks tada postaje značajno kvalitetniji. (Miss7.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,