Srijeda, 4. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Michelle Obama o tajnama dugog braka: ‘Bilo je perioda kad sam željela baciti Baracka kroz prozor’

Preuzmite sliku

Michelle Obama u razgovoru za svoj podcast otkrila je tajnu dugotrajnog braka!

Ona i Barack Obama su od 2009. do 2017. godine bili Prvi Par SAD. Otkako njen suprug nije više aktivni predsjednik, Michelle je još poznatija i omiljenija nego ikada prije. Odnedavno ima i svoj vlastiti podcast. A tamo je u razgovoru s Conanom O’Brienom otkrila tajnu svog dugotrajnog braka.

 • “Bilo je perioda kad sam željela baciti Baracka kroz prozor. Kažem to zato jer treba znati da osjećaji mogu biti intenzivni. Ali, to ne znači da sve želiš odbaciti. Važno je da se ne predaš čim postane teško u vezi. Teške faze mogu dugo trajati. Mogu trajati godinama”, objasnila je bivša Prva Dama.

  Danas mnogo parova nije spremno da radi na fazama u vezi.

 • “Mladi parovi se nađu pred ovim izazovima i predaju se, jer misle da je veza uništena”, objašnjava Michelle i priznaje da je tokom veze s Barackom “bilo teških faza”. Michelle objašnjava da je važno uzeti vremena kako bismo upoznali osobu “u nizu različitih situacija”. Naime, sresti nekoga s kim ti sve odgovara bila bi čarolija.

  Međutim, važne su “osnove”, odnosno “treba biti iskren i otvoren, prepustiti se jedno drugome te vidjeti gdje veza vodi i što će se dogoditi”. Kad je riječ o navikama mlađih generacija, kaže sljedeće: “Ne možeš pronaći put za dugotrajnu vezu na Tinderu”. (Miss7.hr)

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,