Utorak, 6. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Ljubav iz mladosti: Nakon 20 godina loših brakova opet zaljubljeni

Preuzmite sliku

Ljubav pobjeđuju, a dokaz tome su Alysa i Tim Mounce iz Oregona u SAD-u jednom su bili u vezi kao tinejdžeri 1996. godine.Nakon što su prekinuli, prošla su dva desetljeća tokom kojih uopće nisu razgovarali. 

U tih dvadeset godina našli su partnere, vjenčali se, a na kraju i oboje razveli 2016. godine. Smatraju da je iskra sve vrijeme postojala. Prije četiri godine njihovi putevi su se ponovo ukrstili.

,, Nakon što sam se razveo s bivšom suprugom, razmišljao sam o Alysi još više. Odlučio sam joj poslati poruku na Facebooku. Ona je bila presretna što sam joj se javio. Odmah smo se našli i za sedam mjeseci se vjenčal.”, kazao je Tim.

 • Obećali su jedno drugome da ih više ništa neće razdvojiti, a vjenčali su se u julu 2016. godine.

  ,, Poslao mi je poruku uoči Božića 2016. godine i tad sam se prvi put čula s njim nakon 20 godina. Bili smo slatki par u srednjoj školi, ali putevi su nam se razdvojili kad smo krenuli na fakultet, kao i mnogim parovima u tim godinama. Dogodilo se ono što se trebalo dogoditi. Kada smo se ponovno našli, nakon razvoda s bivšim partnerima, nastavili smo tamo gdje smo stali. Zabavno nam je i dobro zajedno i to je ono što nam treba.”, kaže Alysa te dodaje da su počeli izlaziti u februaru a već u julu su bili u braku. 

 • Ona se od drugog supruga razvela u septembru 2015. godine nakon kratkog braka koji je trajao samo 10 mjeseci. Smatra da je ta veza bila toksična. Tim joj se javio u decembru, a tada je prolazio kroz razvod s bivšom suprugom s kojom je bio 15 godina.  Njihovo četvero djece iz prethodnih brakova bili su na vjenčanju.

  ,, Sve je bilo prekrasno. Osjećala sam se kao da se udajem za prijatelja i ljubavnika. Živim kao u bajci. Posljednje tri godine bile su divne i zajedno radimo apsolutno sve. Najsretnija sam što sam ikad bila i jednostavno se osjećam kao da je tako trebalo biti.”, kazala je Alysa. (24sata.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , ,