Ponedjeljak, 4. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kakve zavodnike žene vole?

Preuzmite sliku

Upamtite, kako se ponašate, tako će vas tretirati. Pretvarajte se da ste privlačni, sigurni, karizmatični, zabavni, pa ćete takvi vremenom i postati

Sramežljivi frajeri damama nikako nisu cool, jer one po prirodi traže nekoga ko će ih zaštititi, žele “alfa mužjaka”. Ako pripadate ovoj kategoriji, vjerovatno imate poteškoća pri zavođenju, pa se riješite ove mane na sljedeće načine:

 • zavodjenjeZA
 • – Samopouzdanje je ključno kada prilazite devojci. Muškarac siguran u sebe je nevjerovatno privlačan suprotnom polu. Čak iako se ne osjećate tako – folirajte. Upamtite, kako se ponašate, tako će vas tretirati. Pretvarajte se da ste privlačni, sigurni, karizmatični, zabavni, pa ćete takvi vremenom i postati.

  – Ako niste jedan od onih momaka koji uvijek kažu pravu stvar u savršenom trenutku, pripremite scenario. Naime, smislite interesantnu priču, uvodnu rečenicu kojom biste započeli razgovor, šalu koja će nasmijati sve oko vas. Vježbajte pred ortakom ili sestrom prilazak i razgovor, pa će vjerovatnoća da se zbunite pred onom koja vam se dopada biti manja.

  – Kad god se plašite da priđete nekoj devojci, “natjerajte” sebe da to uradite. Prolazak kroz “bolni period” će vas očeličiti za svaku sljedeću neprijatnu situaciju.

 • zavodjenje
 • – Čak i kad se nađete u situaciji da mucate i postavljate isto pitanje tri puta, udahnite duboko, nabacite osmijeh i recite: “Prestani, činiš me nervoznim”. Cijeniće iskrenost i smisao za humor, pa ćete povratiti izgubljene poene.

  Nemojte biti grubi, neučtivi, “jezivi” i nametljivi, pa ni odbijanja neće biti toliko neprijatna. Pokušajte, nemate šta da izgubite, jer šta je nekoliko blamova naspram savršene djevojke?

  (novosti.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,