Nedjelja, 19. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Kako prepoznati ljubavni džekpot

Preuzmite sliku

To je onaj muškarac o kojem svaka žena sanja, a kada jednom naleti na njega, istog takvog želi i svakoj ženi u svom životu…

Nikada se ne igra s vašim osjećanjima. Zahvaljujući njegovom ponašanju, nikada nemate osjećaj kao da niste dovoljni i nikada vas ne dovodi do toga da se zapitate šta radi s vama. Svakim svojim postupkom daje vam do znanja kako misli da ste sjajni.

Ima poštovanja prema svakome, a ne samo prema vama i onima koji su vam najbliži. Nije bitno je li u pitanju neko koga je potrebno impresionirati, ili neko ko nema apsolutno nikakve važnosti u njegovom životu. On se nikada neće ponašati kao da je bolji od nekoga, iako vi mislite da je najbolji na svijetu.

Nije posesivan i sebičan. Vi imate život i izvan veze s njim, a on je potpuno sretan što ste prvenstveno svoji. Osim što vas ne sputava, apsolutna vam je podrška u svemu što radite.

Po apsolutno svakom pitanju smatra vas ravnopravnom sebi. Zbog njega se nikada nećete osjećati manje vrijednom i sve ono što vi mislite i imate za reći jednako mu je važno kao i njegove misli i riječi.

Ne postavlja od vas nikakva očekivanja. On vas voli takvu kakva jeste i nikada ne implicira kako je potrebno da se promijenite na bilo koji način kako biste ga usrećili. Daleko od toga da misli da ste savršeni, no on vas voli bez obzira na stvari za koje zna da ih ne može promijeniti.

Zna da se kontroliše. Svi se parovi ponekad svađaju i bilo bi čudno da i kod vas situacija nije ista, no važno je da, kada se svađate, vidite da se trudi da se kontroliše. Zna se na zreo način nositi sa svojim osjećajima i njemu nije potrebno urlikanje i lupanje vratima da bi dokazao neke stvari. (Cosmopolitan.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,