Utorak, 9. Avgusta 2022.
Tuzlanski.ba logo

Doktor pokazao kako izgleda implantat nakon gotovo 30 godina i zgrozio mnoge: ‘To je u nečijem tijelu godinama?’

Preuzmite sliku

Estetska je kirurgija nekima još uvijek tabu pa mnogi ljudi prije operacije ne postave konkretna pitanja vezana uz nuspojave i učinke na tijelo.

Pa, ako ste se pitali kako nakon više godina izgleda unutrašnjost implantata, sada možete pogledati. Tu je ne baš poznatu informaciju uz fotografiju implantanta starog 24 godine podijelio TikToker @drchiddy.

U njegovu videu iz prošle godine doktor Jerry Chidester uspoređuje dva silikonska implantata; jedan star gotovo tri desetljeća i drugi kakav se danas koristi; a ovaj je prvi šokirao i zgrozio mnoge korisnike.

@drchiddy Fascinating. Check out a breast implant from 1998! #silicone #breastimplant #plasticsurgeon #BombPopAwards ♬ original sound – Nav | Streetwear and Edits

Video je započeo trganjem starog implantata iz kojeg je izašla tekućina nalik na gel; a kad je makazama otvorio novi implantat, ništa iz njega nije izašlo; već je zadržao svoj oblik.

Video je brzo prikupio više od četiri miliona pregleda i zaprepastio gledatelje koji su u komentarima podijelili svoja razmišljanja. “To nije silikonski implantat, to je sluz”, komentirala je jedna korisnica, a druga je dodala: “Ovo je odvratno! I to je u nečijem tijelu godinama?!” (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,