Četvrtak, 23. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Viralni izazov „BiH Bucket List Challenge“ osvaja Instagram

Preuzmite sliku

Ekipa Furaj.ba vas poziva da se pridružite izazovu „Upoznaj Bosnu i Hercegovinu kroz 100 izazova – BiH Bucket List Challenge“.

Turistički magazin i portal Furaj.ba i ovog ljeta radi ono što najbolje zna – promovira ljepote Bosne i Hercegovine. U sezoni godišnjih odmora, u ljetnom periodu kada svi najradije putuju, pokrenuli su na Instagramu izazov „Upoznaj Bosnu i Hercegovinu kroz 100 izazova – BiH Bucket List Challenge“. Učesnici izazova trebaju posjetiti najpoznatije lokacije u BiH, iskusiti outdoor aktivnosti ili probati bh. delicije, te svoje iskustvo podijeliti na Instagramu.

 • Za samo dvije sedmice izazovu se priključio veliki broj korisnika ove popularne društvene mreže, koji prelijepim fotografijama sa lokacija koje su posjetili promoviraju najljepše priče iz Bosne i Hercegovine. Učesnici koji budu najuspješniji u prvih 100 dana mogu osvojiti vrijedne aranžmane poput noćenja u hotelima širom BiH, raftinga, kanu safarija itd. Svako ko završi svih 100 izazova, neovisno o vremenskomm periodu te ispunjavajući pravila, dobit će diplomu kojom se može pohvaliti da je zaista obišao Bosnu i Hercegovinu, kao i simboličnu nagradu.

  Za osvajanje aranžmana do 17. oktobra nije potrebno ispuniti sve izazove, a čak je dozvoljeno i koristiti stare fotografije. Naravno, učesnici koji ispune više izazova imaju veću šansu da osvoje aranžman. Detalje izazova potražite na portalu Furaj.ba!

  Video pogledajte OVDJE
  Link za pravila i listu izazova možete pronaći OVDJE
  Link za aranžmane pogledajte OVDJE

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje