Nedjelja, 28. Februara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Senad Hadžifejzović operisao srce, ugrađeno mu nekoliko stentova

Preuzmite sliku

Večerašnje izdanje Centralnog dnevnika FACE TV sa Senadom Hadžifejzovićem bilo je u drugačijem izdanju.

Hadžifejzović je u vrlo emotivnom obraćanju od nekoliko minuta obznanio da je imao operaciju srca i da mu je ugrađeno nekoliko stentova. Sada se nalazi na kućnom oporavku te je najavio svoj povratak narednog petka.

– Prvi put u životu ovu emisiju gledam od kuće i prvi put najavljujem emisiju u pidžami, rekao je Senad Hadžifejzović u uvodnom dijelu svog večerašnjeg Centralnog dnevnika na Face TV, kada ova emisija uz “Face to Face” slavi ukupno 30 godina postojanja.

Obraćajući se javnosti i gledaocima, Hadžifejzović je poručio:

– Htio sam se presvući, ali kažu režiseri – budi takav kakav jesi u kući. Prošlog vikenda najavili smo 15. januar i da ćemo imati specijalno izdanje CD-a. Šta se desilo? Desilo se srce! Potpuno neočekivano, iznenada i bez nekih problema. Moram vam reći da je ovo priča o svima nama – morate da se pregledate jer niko ne zna šta se dešava u nama. Dugujem veliku zahvalnost, dugujem život prvo Bogu pa onda ljekarima, dr. Al Tawilu, njegovoj klinici, doktorici Almiri Hadžović Džuvo, koji su u posljednji čas dijagnosticirali problem oko i na srcu. Zahvaljujem se Medical institutu Bayeru u Tuzli, svom osoblju i posebno dr. Elmiru Jahiću, koji su izvršili operativni zahvat koji je trajao satima

– Ugradili su mi toliko stentova da se osjećam kao termo blok 7 Tuzla – dodao je Hadžifejzović, pokušavajući da kroz šalu pojasni svoje trenutno zdravstveno stanje.

Na kraju je poručio:

– Moram da kažem da se ova emisija do sada zvala stand up dnevnik, nešto uvijek vanredno, u brzini… Od večeras se ona zove stent up CD… Idemo dalje!

“Jubilej kakav se ne pamti ni u svjetskim razmjerima. No, to nije sve. Danas također slavimo i 10 godina otkako je nastala ideja FACE, još kada smo imali zakupljeni termin na TV1.

I šlag na kraju, danas slavimo 9 punih godina otkako FACE zvanično samostalno postoji. Devet godina borbe, trganja, neprospavanih noći, priča sa terena, nerviranja, stresa ali prije svega nezavisnosti i istine”, navode sa Face TV.

Hadžifejzoviću želimo brz i uspješan oporavak, ali i sretan rođendan najpoznatijeg dnevnika, kao i svim uposlenicima FACE TV-a.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje