Petak, 24. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

SDP BiH Tuzla: Rejting SDP-a u TK konstantno raste

Preuzmite sliku

Kantonalni odbor Socijaldemokratske partije BiH Tuzla saopćio je danas da su podaci da je ova stranka na lokalnim izborima u Tuzlanskom kantonu osvojila pet načelničkih, odnosno gradonačelničkih pozicija, još jednom potvrdili tezu da SDP bilježi rast rejtniga u TK.

  • sdp-tk-izbori
  • Kako je saopćeno iz ove stranke, na osnovu podataka Sekretarijata za informisanje KO SDP BiH Tuzla, u proteklih osam mjeseci viralni media rejting SDP u TK znatno je porastao, a prisustvo u elektronskim medijima utjecalo je na poboljšanje “eksterne i interne komunikacije uz pozitivan feedback članova i simpatizera SDP-a s konstantnom tendencijom rasta”.

    Daleko od očiju javnosti, navodi SDP, u TK je mobiliziran najveći broj mladih i perspektivnih kadrova ove stranke.

    Socijaldemokratska partija BiH za samo godinu dana pokazala je da se zna mijenjati, najozbiljnije je prihvatila kritiku građana koji su je kaznili na prošlim izborima, prvenstveno zbog koalicije sa SDA i sada se vraća na političku scenu TK-a. Naime, paralelno s potpunom demokratskom preobrazbom, odnosno promjenom rukovodstva, a shodno relevantnim inputima, rejting SDP u Tuzlanskom kantonu konstantno raste” – navodi se u saopćenju Službe za odnose s javnošću KO SDP-a Tuzla.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,