Petak, 25. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Poziv dobavljačima: Kantonalni štab civilne zaštite TK potražuje sljedeću zaštitnu opremu

Preuzmite sliku

Kantonalni štab civilne zaštite Tuzlanskog kantona, u svrhu istraživanja tržišta, poziva sve zainteresovane ponuđače, koji su u mogućnosti dostaviti traženu robu odmah po okončanju pregovaračkog postupka bez objave obavještenja, a uskladu sa odredbama Zakona o javnim nabavkama da dostave ponude.

Naime, povodom aktuelnih dešavanja u vezi sa korona virusom, Kantonalni štab Civilne zaštite Tuzlanskog kantona, u obavezi je bez odlaganja, izvršiti nabavku zaštitne opreme koja je neophodna za sprječavanje širenja virusa.

Uzimajući u obzir da je 11. marta Svjetska zdravstvena organizacija proglasila pandamiju izazvanu korona virusom (COVID-19), na tržištu je došlo do velike potražnje i nestašice zaštitne opreme.

Zbog navedenog Kantonalni štab Civilne zaštite Tuzlanskog kantona, u svrhu istraživanja tržišta, poziva sve zainteresovane ponuđače, koji su u mogućnosti traženu robu dostaviti odmah po okončanju pregovaračkog postupka bez objave obavještenja, a u skladu sa odredbama Zakona o javnim nabavkama da dostave ponude za nabavku opreme koja je navedena u prilogu.

  •  

     

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje