Srijeda, 22. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Mlada i odvažna Ena Rajić ima poruku koju vrijedi pogledati i čuti (VIDEO)

Preuzmite sliku

Mlada i odvažna Ena Rajić stala je s ekipom mladih ljudi pred Sabor u Zagrebu i na svoj način otpjevala im poruku mladosti s natuknicama što misle o onima koji odlučuju i koji nas vode.

Snimak je za kratko vrijeme postao hit na društvenim mrežama, a simpatična djevojka među ostalim kaže: “Znate koliko je sati kad vam se odluči obratit’ mlad čovjek nekad davno pun ideala, koji je naivno vjerov’o da bit će boljih dana, pognuto gut’o milijun poltron obećanja, vaše šarene laže i politička sra*a…

Cijelu je priču snimio Niko Gulam, tekst i montažu je ostvarila Ena Rajić, a statirali su: Iva Suknjov, Tina Kupina, Lakshmi Prgomet, Ana Polančec, Domagoj Mele, Filip Budiščak.

Vrijedi pogledati i čuti:

Ova djevojka rođena je u Travniku, a trenutno boravi u Zagrebu, dok svojim satiričnim snimcima dopire do najudaljenijih ćoškova Balkana, pa i šire.

Ena je inače video producent, psiholog i autorka knjige “U potrazi za autentičnom snagom”. Već godinama postavlja različit sadržaj na društvene mreže, ali satiričnim viđenjima svakodnevice osvojila je ljude.

Pogledajte i njenu motivacionu priču o “uspjehu”: 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,