Petak, 21. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

I Banja Luka je večeras dobila svoje žute prsluke: Pravda za Davida!

Preuzmite sliku

Za razliku od onih koje Francuzi nose zbog poskupljenja goriva, ovi su sa likom studenta u čije ime se traži istina i pravda.

I Banjaluka je večeras dobila svoje naradžaste i žute prsluke. Ali za razliku od onih koje Francuzi nose zbog poskupljenja goriva, ovi su sa likom studenta u čije ime se traži istina i pravda, javlja TVBN.

Bitka za istinu i pravdu zbog smrti dvadesetjednogodišnjeg Davida Dragičevića nastavljena je i danas. 258. dan zaredom roditelji i prijatelji nastradalog mladića okupljaju se na Trgu Krajine i traže da im se objelodane imena ubica i nalogodavaca.

– Podignute šake kao simbol borbe za pravdu i 258. dan zaredom zbog ubistva Davida Dragičevića. Davidov otac Davor rekao je da je smisao svakodnevnih okupljanja na trgu potraga za istinom o Davidovoj smrti i da će tako biti sve do 07. aprila. Ako ni tada ubice ne budu pronađene, ovakav vid borbe više neće imati smisla – poručio je Dragičević.

Okupljenim građanima na trgu pročitano je pismo Slavena Trebovca iz Prijedora, u kome je govorio kako je David uticao na sve ljude u ovoj zemlji.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje