Srijeda, 17. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Dresscode i Medica: Sjaj solidarnosti za život bez nasilja

Preuzmite sliku

Dresscode, vodeći bosanskohercegovački modni brend, s ponosom najavljuje saradnju s UG Medica povodom Međunarodnog dana žena. Ova kampanja, nazvana “Sjaj solidarnosti za život bez nasilja”, predstavlja spoj izvanredne elegancije i humanosti, ističući snažnu podršku ženama i djeci koji su preživjeli nasilje, doprinoseći njihovom ozdravljenju i osnaživanju.

Dresscode – Izraz elegancije i humanosti

Dresscode, sinonim za izuzetnu eleganciju, sada se udružuje s Medicom kako bi naglasio društvenu odgovornost i podršku onima kojima je najpotrebnije. Kroz ovu kampanju, dio prihoda od prodaje ekskluzivnih kolekcija u periodu od 2. do 10. marta bit će doniran Medicinim programima.

Medica – Snaga i briga za živote

Sa 30 godina iskustva, Medica Zenica pruža neizmjeran doprinos podršci ženama i djeci koja su preživjela nasilje. Njihov multidisciplinarni pristup temelji se na feminističkim principima i međunarodnim standardima, pružajući zaštitu, brigu i podršku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DRESSCODE (@dresscodebih)

Dresscode i Medica: Podrška kroz stil i solidarnost

U razdoblju od 2. do 10. marta, Dresscode će donirati dio prihoda od prodaje kako bi podržao Medicine aktivnosti. Ova inicijativa poziva kupce da postanu dio svjetlosti solidarnosti, pružajući ljubav i podršku onima koji su prošli kroz traumatična iskustva.

Pružimo Ruku, osvijetlimo put

Dresscode i Medica zajedno stvaraju razliku, spajajući snagu elegancije s humanosti. “Nadamo se da ćemo kroz ovu kampanju zajedno osvijestiti važnost podrške ženama i djeci koji su preživjeli nasilje, te čestitamo svim ženama Međunarodni dan žena u borbi za prava i dostojanstvo,” izjavili su iz menadžmenta Dresscoda.
Posjetite prodavnice u Sarajevu (ARIA Mall, Bingo City Center i Međunarodni aerodrom), Tuzli (Bingo City Center), Tešnju (Mega Mall) i Bugojnu (Outlet prodavnica), te online prodavnicu www.dresscode.ba.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,