Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Završen prvi Lidlov objekat u Bosni i Hercegovini, pogledajte kako izgleda

Preuzmite sliku

Kompanija Lidl BH objavila je fotografije prvog završenog objekta u Bijeljini i poručila “Prva je početak velike priče”.

“Našu prvu poslovnicu izgradili smo u Bijeljini po visokim Lidl standardima. Mi smo njome baš zadovoljni, a kako se vama čini?“, upitali su pratioce.

Podsjetimo, Lidlov objektat u Bijeljini je završen krajem prošle godine. Ipak, imajući u vidu Lidlovu politiku da u jednoj državi nikada ne otvara pojedinačno samo jedan objekat, već više njih odjednom, na otvaranje ovog objekta građani BiH će još pričekati. 

Prema ranijim procjenama, građani Bosne i Hercegovine neće imati priliku kupovati u Lidl prodavnicama barem još dvije do tri godine.

Do tada, Lidl BH aktivno radi na formiranju i edukaciji bh. tima. Upravo ovaj prvi objekat služi kao mjesto obuke za buduće zaposlenike u maloprodajnim objektima i poslužit će za rad na pozicioniranju proizvoda.

Podsjetimo, kako je Akta.ba prva izvijestila, kompanija gradi veliki distributivno-logistički centar u Lepenici kod Sarajeva, dok je priprema parcele u Halilovićama pri kraju. (Akta.ba | Foto: Ilustracija)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje