Subota, 6. Juna 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

WWin nagrađuje: Saša iz Maglaja na bingu ostvario dobitak od 5.002,45 eura uloživši 0,35 eura

WWin nastavlja sa isplatom super dobitaka na Lucky Six bingu kojeg igrači mogu igrati uživo.

Svaki dan igrači mogu da osvoje super dobitke na bingu uživo. Saša iz Maglaja na bingu uživo ostvario je dobitak od 5.002,45 eura uloživši 0,35 eura na kombinaciju od 7 brojeva. Ako i vi želite da dođete do dobitka, jednostavno otvorite https://www.wwin.com/ ili www.wwin-ba.com u pregledniku Vašeg telefona i igra može početi. Jednostavno i savršeno, zar ne? Ponuda WWina iz dana u dan donosi novitete, a možete se kladiti čak i mjesec dana unaprijed, do 150 razrada po utakmici, a tu je i 50.000 live utakmica mjesečno.

  • To nije sve. Pokrivamo 75% live događaja video prijenosom, od čega posebno izdvajamo NBA streaming utakmica, pa je užitak klađenja zagarantovan. Sada je tu i nova igra na ovim prostorima, a to je Lucky Six Bingo, Loto 5/48, Loto 7/48, koja se igra uživo. Da bi užitak bio potpun, svako izvlačenje ide uživo uz predivne hostese i sa samo jednim eurom, možete osvojiti čak 100.000 eura.

  • Svi vi koji uplatiti na novu stranicu wwin-a za Federaciju BiH www.wwin-ba.com dobijate bonus 100% na prvu uplatu. 300.000 registrovanih korisnika. Provjerite zašto? Na Vama je samo da odaberete svoje parove i – odigrate listić! Doslovce sve imate na dlanu. Ostvarite dobitak u igri u kojoj je SREĆA sve to Vam treba.

    (Tuzlanski.ba/Marketing)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,