Subota, 4. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Wizz Air predstavio nove fleksibilne usluge za svoje putnike

Preuzmite sliku

Wizz Air, najveća low-cost aviokompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, danas predstavlja svoju novu “Flexible Travel Partner” uslugu, koja omogućava putnicima rezervisanje bez unosa imena svih putnika. Ova inovativna usluga je osmišljena za putnike koji žele rezervisati putovanje čuvajući povoljnu cijenu koju su pronašli, iako još uvijek nisu sasvim sigurni sa kim bi putovali.

Kada se kupi ova dodatna usluga nazvana “Flexible Travel Partner”, WIZZ-ovi putnici samo trebaju ostaviti ime jednog od njih u rezervaciji i u isto vrijeme mogu rezervisati do devet sjedišta ukupno bez potrebe da navode imena ostalih putnika. Putnik na koga se vodi rezervacija kasnije u bilo kom trenutku može dodati imena ostalih putnika pristupajući svojoj rezervaciji, ali to može uraditi najkasnije do početka vrijemena predviđenog za online prijavu na let (online check-in). Wizz Air-ova nova “Flexible Travel Partner” usluga je dostupna već od danas po doplatnoj cijeni od 20 konvertibilnih maraka po putniku, po letu. Sve dodatne informacije o ovoj usluzi i njenim uslovima i pravilima možete pronaći na sljedećoj internet adresi:

https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/wizz-services/flexible-travel-partner

Wizz Air stalno teži poboljšati svoje usluge i proizvode koje nudi kako bi što bolje odgovorio na zahtjeve svojih štedljivih putnika, omogućavajući im više fleksibilnosti tokom procesa rezervacije karte. Današnjom objavom nastavljamo sa lepim vestima nakon nedavnog predstavljanja Wizz Air-ove inovativne “Fare Lock” usluge koja omogućava putnicima da sačuvaju dobru cijenu karte na period od 48 sati. Aviokompanija također nudi brojne druge usluge kojima pomaže putnicima da dobiju što više tokom svog putovanja sa WIZZ-om. Svi detalji o ovim uslugama su dostupni na internet adresi wizzair.com

George Michalopoulos, komercijalni direktor Wizz Air-a, je izjavio: “Nakon nedavno predstavljene Fare Lock usluge, ponovo imamo zadovoljstvo da objavimo još jednu inovativnu uslugu u našoj, stalno rastućoj ponudi. Fleksibilnost postaje izuzetno važna kada se planiraju kako poslovna putovanja tako isto i odmori. Sa novom Flexible Travel Partner uslugom putnici mogu odložiti odluku sa kim će putovati sve do posljednjeg trenutka, a da u isto vrijeme sačuvaju najnižu moguću cenu. Nastavićemo da pratimo navike naših putnika i da osmišljavamo nove proizvode kojima možemo da zadovoljimo njihove potrebe”. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,