Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Vrijeme je za BCC Fashion Weekend i super popuste!

Preuzmite sliku

Popularno

Pravo je vrijeme da se napokon opustite i ljeto dočekate spremni, jer vam BCC priprema egzotični Fashion Weekend od 24. do 26. juna. Spremite se za potpuno novi doživljaj kupovine i novo fashion iskustvo.

Sve što niste imali priliku kupiti i nositi prethodne godine, sada pronađite u svom omiljenom šoping centru, jer prognoze kažu da nas očekuje sve toplije i toplije vrijeme. Stoga, vrijeme je za nove ljetne izlaske na otvorenom, koji zahtijevaju i nove haljine, košulje, sandale i papuče za sve cool ljetne kombinacije. Nemojte zaboraviti i na asesoare i nakit koji će privući pažnju ma gdje god da se prošetate.

Vaše najdraže BCC trgovine su pripremile ljetne kolekcije i specijalna sniženje za Fashion Weekend. Sada imate jedinstvenu priliku da sve klasične ili trendy odjevne komade, koje ste oduvijek željeli imati, kupite s popustima od 10 do 50%.

U Bingo City Centru vas čeka i zanimljiva postavka za fotkanje, koja će pružiti priliku svakom od vas, da bar na dan bude lice s naslovnice. Napravite cool fotku i zablistajte u punom sjaju, a na BCC Tuzla Instagramu pronađite i više informacija kako da osvojite vrijedne nagrade. Dvije najbolje fotke nagradit ćemo i šopingom u BCC-u.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,