Četvrtak, 30. Marta 2023.
Tuzlanski.ba logo

Televizija za svaki internet: m:tel vam predstavlja novu m:TV net uslugu…

Preuzmite sliku

Imate internet pristup u svome domu? Samo to je dovoljno da imate i televiziju, sa kvalitetnim izborom kanala, kao i dodatnim pogodnostima.

Bez obzira na provajdera čije internet usluge koristite, m:tel vam sa zadovoljstvom predstavlja uslugu pomoću koje možete imati i televizijski program na svom TV uređaju. m:tel vam nudi pristup kvalitetnim domaćim, muzičkim, dokumentarnim, dječijim i sportskim kanalima.

Izaberite jedan od dva ponuđena, za vas kreirana m:TV net paketa: standard i extra, pa uživajte u bogatom TV programu i dodatnim sadržajima, poput besplatnog korišćenja AXN Now videoteke. Sa m:TV netom ćete imati i besplatnu mogućnost korišćenja aplikacija za pristup društvenim mrežama Facebook, Twiter i YouTube, putem svog TV-a, što vaš televizor čini smart uređajem, bez obzira na marku, starost ili vrstu TV uređaja.

 • Extra m:TV net paket vam nudi i mogućnost korišćenja televizije na dva dodatna uređaja po vašem izboru: tablet, telefon, laptop ili računar. Dodatno, dostupni su vam i sjajni TV kanali HBO i Cinemax, kao i HBO videoteka.

  Pozovite m:tel-ov korisnički servis na broj 0800 50 000, raspitajte se o ovoj usluzi, saznajte detalje i dovedite najbolji TV net program u svoj dom.

  m:tel – imate prijatelje!

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , ,