Srijeda, 8. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Svečano otvoren ‘Menprom mesni delikatesi’: Domaće i kvalitetno na jednom mjestu

Preuzmite sliku

Istočni dio grada postao je bogatiji za jednu super radnju. Naime u novootvorenom stambeno-poslovnom objektu “Heez” na Sjenjaku otvorena je nova “Menprom” poslovnica. 

Menprom mesni delikatesi su jedinstven koncept objekta jer na jednom mjestu praktično možete obaviti kvalitetnu i raznovrsnu kupovinu. U ponudi je uvijek svježe i kvalitetno meso, domaći proizvodi od mlijeka, povrće, voće, žitarice, gotova jela ali i vrhunska vina.

Crveno meso, sudžukice, ćevapi, kobasice, suhomesnati proizvodi predstavljaju glavni dio dnevne ponude dok se iz drugog dijela šire neodoljivi mirisi gotovih jela koje možete uvijek pronaći.  Svježe pripremljena rolovana teletina, piletina (grilovana ili pohovana), ćufte, mantije, punjene paprike i brojne druge neodoljive ukusne delikatese sigurno će vas ostaviti u nedoumici da li ručak pripremati ili kupiti gotov.

Ono što krasi police novootvorene radnje jesu upravo domaći proizvodi, a kako su nam otkrili iz Menproma, na policama njihovih radnji uvijek ima mjesta za domaće proizvođače koji pokažu interesovanje za plasiranje istih.

Radno vrijeme: 

Ponedjeljak – Subota od 08:00 do 19:00 sati

Nedjelja od 08:00 do 13:00 sati (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje