Utorak, 7. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Super pogodnosti: Kako osvojiti 100 KM? E pa tako lako

Preuzmite sliku

Popularno

Pronašli smo odličan način da uvećate budžet za kupovinu novogodišnjih poklona. 

Ne morate prognozirati utakmice Mundijala, jer brojna iznenađenja kojima smo svjedočili u prvom kolu nisu garant sigurnog dobitka. Ne morate igrati niti loto, a ne morate imati čak ni početni ulog. Pitate se kako? E pa tako lako.

Pronašli smo super aktuelne pogodnosti u Raiffeisen banci i otkrivamo način kako da ostvarite poklon od 100 KM!

Klijente koji prenesu platu na račun u Raiffeisen banci očekuje uplata 100 KM. Ova pogodnost se odnosi na klijente koji u prethodnih 12 mjeseci nisu imali uplatu plate na račun u Raiffeisen banci, a potrebno je da plata bude uplaćena najkasnije do 20.12.2022. godine.

Također, oni koji usluge Raiffeisen banke koriste prvi put i koji do 20.12.2022. godine apliciraju online za debitnu karticu i Paket usluga ostvaruju benefit 30 KM. Obzirom na to da ove klijente nakon uplate prve plate na Raiffeisen debitnu karticu očekuje uplata 100 KM, oni će do 31.12.2022. godine na računu imati dodatnih 130 KM, ukupno.

Nakon što prenesete platu i na računu ugledate dodatnih 100 KM ili 130 KM ne sumnjamo da će ideja za novogodišnje poklone biti mnogo više i da ćete napraviti pravi odabir kojim ćete obradovati dragu osobu.

Podsjećamo, u okviru odabranog Paketa usluga klijentima je dostupno i Raiffeisen Mobilno Bankarstvo, najbolje ocijenjena aplikacija koja bankarstvo čini lakšim. Korištenjem RMB aplikacije klijenti mogu obaviti transakcije bez odlaska u poslovnicu, na brži, povoljniji i sigurniji način.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje