Petak, 15. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Štednja sa ASA Bankom vrijedi više

Preuzmite sliku

ASA Banka cijeni povjerenje koje nam klijenti svakodnevno ukazuju, a kako je period darivanja ispred nas, odlučili smo neke od naših klijenata nagraditi vrijednim nagradama.

Da štednja sa ASA Bankom vrijedi više uvjerite se u periodu od 20. novembra do 31. decembra kada najsretnijim klijentima poklanjamo laptop, tablet ili mobitel.

Bez obzira da li se odlučite za oročenje u KM ili EUR valuti, nudimo Vam fiksnu kamatnu stopu i sljedeće mogućnosti:

 • Efektivna kamatna stopa je jednaka nominalnoj kamatnoj stopi.

  Pravo učešća u nagradnoj igri imaju punoljetna fizička lica, rezidenti na teritoriji Bosne i Hercegovine, koji za vrijeme trajanja nagradne igre oroče sredstva po akcijskim uslovima za oročenu štednju.

 • Oročena štednja omogućava klijentu da svoj novac u domaćoj i stranoj valuti deponuje na unaprijed određeni period na svoj štedni račun u Banci i ostvari prihod po osnovu kamate. Oročena štednja je optimalan izbor za klijente koji imaju određeni iznos sredstava i nemaju namjeru koristiti ta sredstva u određenom vremenskom periodu.

 • „U osnovi naše misije i vizije nalazi se želja da budemo dugoročan partner bh. stanovnicima i privredi, stoga smo posebno ponosni na povjerenje građana koji u nama vide jakog i stabilnog partnera, a to je nešto što im ASA Banka zasigurno može ponuditi. Porast aktive od 13,04% u prvih šest mjeseci ove godine, u odnosu na isti period prethodne, govori o našim mogućnostima da odgovorimo svim potrebama domaće privrede i stanovništva. Mi u ASA Banci kontinuirano radimo na izgradnji dugoročnog povjerenja između nas i kliijenata jer nam je to iznimno važno, a ova nagradna igra je način da izrazimo zahvalnost na ukazanom povjerenju i da svoje klijente-štediše dodatno nagradimo“, izjavila je Aldijana Rakić, Direktorica prodaje ASA Banke.

  Za više informacija o akcijskoj ponudi ASA Banke, ali i drugim proizvodima i uslugama koje nudimo pogledajte na našoj web stranici www.asabanka.ba.

  ASA Banka – Naša i snažna!

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,