Utorak, 30. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Salon ljepote “Bella Vita”: Sve što vam je potrebno za vaš ljepši izgled (VIDEO)

Preuzmite sliku

Frizersko-kozmetički salon Bella Vita nudi svojim klijentima sve što je potrebno da izgledaju odmornije i ljepše.

Specijalizirani tim uposlenica salona ljepote “Bella Vita” će se pobrinuti za kompletne usluge frizeraja, pedikira, manikira, masaže, solarija, šminkanja, depilacije sa visokokvalitnenim italijanskim proizvodima.

Ono što sigurno ovaj salon izdvaja od drugih, pored kvalitetne usluge, vrhunske opreme, visokokvalitetnih italijanskih proizvoda je i sam enterijer objekta.

Salon “Bella Vita” se nalazi na dobro poznatoj lokaciji u naselju Stupine u ulici Mehmedalije Maka Dizdara (zgrada do Hotela „Tuzla“).

Brazilski keratin (Brazilsko feniranje)

Brazilski keratin, tretman za oštećenu kosu, je najnapredniji, najbrži i najefikasniji način da se vaša oštećena kosa oporavi i da joj se vrati njen prirodni izgled.

Već nekoliko godina unazad širom je rasprostranjen i popularan po svim zemljama Južne Amerke. U posljednjih godinu dana napravio je pravi preokret u salonima Centralne Amerike, SAD-a, Srednjeg istoka, Portugala, Španjolske, Singapura, Novog Zelanda i Australije.

Od nedavno je dostupan i u salonu ljepote “Bella Vita”

Želite li da vasa kosa bude svilenkasta i jaka, sa smanjenim volumenom i prirodnim izgledom? Brazilski tretman keratinom je produkt sastavljen od najboljih sastojaka u svjetskoj kozmetologiji. Sa ekstraktom kakaoa i odlične čokoladne arome ovaj produkt će smanjiti volumen vaše kose i povećati njen sjaj. Sa svojim sadržajem hidroliziranog keratina, vitamina, ekstrata kakaoa, kolagenom, polikaterinom i kombinacijom silikona štiti vašu kosu od mehaničkog uticaja pegli za kosu i fena.

  • Dobrodošli u salon “Bella Vita” brigu o svojoj ljepoti prepustite nama… 

    U toku je specijalna ponuda za maturantice.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,