Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Regionalne zvijezde oduševljene ambijentom, toplinom i udobnošću hotela President (FOTO)

Preuzmite sliku

Nakon što je u Ljubačama, svečano otvoren moderni i luksuzni hotel President, ubrzo je postao udobna stanica brojnih gostiju među kojima su odsjedale i najslavnije ličnosti iz BiH ali i regiona. Hotel je sa 5 zvjezdica, po čemu je prvi u Tuzlanskom kantonu i peti u BiH.

Hotel je vrhunski je opremljen, raspolaže sa 13 soba i jednim predsjeničkim apartmanom, wellness centrom, luksuznim restoranom, konferencijskom salom i drugim pratećim sadržajima. Gradnja Hotela President,  trajala je četiri godine, a koštala pet miliona KM.

Veliki broj gostiju koji je već imao priliku da odsjedne u ovom savremenom ugostiteljsko turističkim objektu, biranim riječima opisuje ambijent, uslugu kao i ljubaznost osoblja hotela. Pored svega navedenog uprava hotela s ponosom ističe izuzetno kvalitetnu gastronomsku ponudu, zbog koje brojni posjetioci dolaze kako bi  obavili poslovni ručak ili večerali u ugodnom ambijentu hotelskog restorana.

Dino Merlin, Goran Bregović, James Zabiela, Dubioza Kolektiv samo su neki od usitinu velikih zvijezda koje su odsjele u Hotelu President. Svi počasni gosti bili su oduševljeni ambijentom, toplinom i udobnošću kojom zrači hotel President.

Hotel “President” nalazi se na adresi Ljubače bb. Tuzla, kontakt telefon: 035/808-549.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje