Četvrtak, 2. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Prvi bh. portal za računovođe i revizore

Preuzmite sliku

Web-portal racunovodja.ba, prvi bosanskohercegovački portal za računovođe, revizore i sve one kojima je potrebna fizička ili pravna osoba koja pruža računovodstvene i revizorske usluge, javnosti je dostupan od 12. maja.

Suvlasnica portala Dina Grebo izjavila je za Fenu da ih je na pokretanje portala motiviralo nepostojanje neke vrste jedinstvenog tržišta koje spaja ponudu i potražnju za tom vrstom usluga te da im je cilj bio omogućiti računovođama i revizorima da otvore profile putem kojih će nuditi svoje usluge.

Dodala je da je portal zamišljen poput Linked In mreže, s tim da je namijenjen isključivo promociji računovođa i revizora, a osim profila sadrži i konkurse za posao te sekcije s korisnim člancima i objave o popustima koje članovi nude.

Sve što je potrebno je u tražilici unijeti željenu lokaciju i odabrati računovođu ili revizora iz rezultata pretrage, a svi profili sadrže opcije “pošalji upit” putem kojih ih zainteresirani za usluge mogu kontaktirati.

Svim fizičkim i pravnim osobama koje nude računovodstvene i revizorske usluge pružena je šansa da do 15. juna ove godine besplatno imaju profile na www.racunovodja.ba. (Fena)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje