Ponedjeljak, 8. Avgusta 2022.
Tuzlanski.ba logo

Prodaja novih i rabljenih komercijalnih vozila po najpovoljnijim cijenama

Preuzmite sliku

Kompanija Betrex novi je brend na našim prostorima, specijalizovan isključivo za prodaju kamiona, autobusa, priključnih vozila i građevinskih mašina najpoznatijih svjetskih proizvođača po najpovoljnijim cijenama.

Betrex je trenutno jedna od rijetkih kompanija na području Bosne i Hercegovine i šire koja se bavi isključivo prodajom novih i rabljenih komercijalnih vozila i koja može da se pohvali raznovrsnom ponudom i asortimanom svog prodajnog programa.

Obzirom da je kupovina ove vrste vozila veoma komplikovana i zahtjeva lični pregled i provjeru, da bi izbjegli mukotrpnu potragu i dodatne troškove odlaska u druge zemlje radi provjere stanja i kvaliteta istih, a internet kupovina nosi određeni rizik, zamisao kompanije Betrex je bila pružiti veliki izbor, stalnu dostupnost i jednostavnost kupovine komercijalnih vozila i građevinskih mašina svima koji su u potrazi za ovom vrstom robe.

Pored prodaje na lokalnom BH tržištu, vozila se mogu, kad god je to moguće, isporučiti kupcu bilo gdje na području Evrope, u najkraćem roku i uz svu potrebnu dokumentaciju.

Betrex je pronašao svoje mjesto na tržištu komercijalnih vozila s ciljem proširenja poslovnih interesa i saradnje, te uspješnog poslovanja kako na lokalnom tako i na regionalnom nivou.

Ukoliko želite ostvariti saradnju sa firmom Betrex sve dodatne informacije moguće je dobiti putem kontakt telefona
+387 (35) 551 280; 061 368 503 ili upit poslati na mail adresu info@betrex.ba.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje