Petak, 17. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Povodom 70 godina poslovanja kompanija “Fructal” mega tortom počastila kupce u Bingu (FOTO/VIDEO)

Preuzmite sliku

Jedan od najvećih Bingovih ino-partnera kompanija “Fructal” danas je svečano obilježila 70 godina svog poslovanja.

Tim povodom u objektu Bingo Šićki Brod u Tuzli “Fructal” priredio mega rođendansku voćnu tortu kojom se svi posjetioci imali priliku zasladiti uz besplatne dobro poznate Fructal sokove.

Kvalitet, inovativnost i razvoj, vrijednosti su koje se u Fructalu poštuju od početka, a na njima se temelji i budućnost, kazala je  Mina Tadić, direktorica marketinga kompanije Fructal.

Posebno nam je zadovoljstvo što ovako veliki jubilej slavimo u BiH odnosno u Bingu gdje je Fuctal jedan od liderskih brendova. U duhu ovog velikog jubileja naše zadovoljstvo je i da smo kupcima danas omogućili da učestvuju u nagradnoj igri gdje će imati priliku osvojiti 70 Sony LCD televizora od 40 inča i čak 70 tablet uređaja!” kazala je Tadić.

Ove godine kompanija “Fructal” bila je inovativna pa je na tržište lansirana jedna potpuno nova kategorija ledenih čajeva dok je brend “Frutec” lansirao nove slane kašice. Prema riječima direktorica marketinga kompanije Fructal Mine Tadić i naredne 2016. godine možemo očekivati nove proizvode i iznenađenja.

Iz Fructala su iskazali zadovoljstvo poslovanjem ove godine u Bosni i Hercegovini i očekuju da se pozitivni rezultati poslovanja nastave i u budućnosti.

Jako smo sretni što je “Fructal” odabrao upravo Bingo da obilježi svoj 70-ti rođendan zajedno sa našim kupcima i počasti ih ovom prekrasnom tortom.” kazala je Tatjana Paunoski, PR kompanije Bingo. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,