Petak, 2. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Posebne pogodnosti uz prenos plate na Raiffeisen banku

Preuzmite sliku

– Tako lako!

– Dodatni benefit uz online apliciranje za Raiffeisen proizvode i usluge!

Raiffeisen banka je za korisnike svojih usluga, te za one koji to namjeravaju postati po prvi put pripremila niz pogodnosti. Klijente koji prenesu platu na račun u Raiffeisen banci očekuje uplata 100 KM. Ova pogodnost se odnosi na klijente koji u prethodnih 12 mjeseci nisu imali uplatu plate na račun u Raiffeisen banci, a potrebno je da plata bude uplaćena najkasnije do 20.12.2022. godine.

Također, oni koji usluge Raiffeisen banke koriste prvi put i koji do 20.12.2022. godine apliciraju online za debitnu karticu i Paket usluga ostvaruju benefit 30 KM. Obzirom na to da ove klijente nakon uplate prve plate na Raiffeisen debitnu karticu očekuje uplata 100 KM, oni će do 31.12.2022. godine na računu imati dodatnih 130 KM, ukupno.

U okviru odabranog Paketa usluga klijentima je dostupno i Raiffeisen Mobilno Bankarstvo, najbolje ocijenjena aplikacija koja bankarstvo čini lakšim. Korištenjem RMB aplikacije klijenti mogu obaviti transakcije bez odlaska u poslovnicu, na brži, povoljniji i sigurniji način.

I to nije sve, klijenti koji do 31.12.2022. godine podnesu svoj online zahtjev za Keš i Integral kredit ostvaruju dodatnu pogodnost – BEZ NAKNADE za obradu kredita.

Detaljnije informacije dostupne su OVDJE.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,