Ponedjeljak, 29. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Penzionerka iz Tuzle na srećki “Sretna zvijezda” osvojila 75.000 KM

Preuzmite sliku

Popularno

U svijetu igara na sreću, sreća često zna zasjati najsjajnijim svjetlima na onima koji nikada ne odustaju od svojih snova.

Upravo takav slučaj dogodio se u Tuzli, gdje je penzionerka, dugogodišnja ljubiteljica igara na sreću, osvojila maksimalnih 75.000,00 KM na popularnoj srećki “Sretna zvijezda“.

Ova sreća stigla je nakon mnogo godina odigravanja različitih lutrijskih igara, a donijela je osmijeh na lice sretnoj dobitnici.

Iako želimo sačuvati identitet ove dobitnice, podijelit ćemo njezinu priču s vama. Ova penzionerka, koja je odlučila ostati anonimna, voli provoditi svoje slobodno vrijeme igrajući različite lutrijske igre, posebno Srećke i TV Bingo. Za nju, ove igre nisu samo zabava, već i način da ostane povezana sa zajednicom.

Njezina strast prema igrama na sreću nije prošla nezapaženo. Do sada je osvajala manje dobitke u igrama na sreću Lutrije Bosne i Hercegovine, ali nikada nije prestala sanjati o većem dobitku koji bi joj olakšao život. I upravo kada je najmanje očekivala, sreća ju je napokon pogodila na srećki “Sretna zvijezda”.

“Sreća je nepredvidljiva, i to je ono što je čini tako posebnom”, rekla je sretna dobitnica. “Nikada nisam prestala vjerovati da će jednog dana doći moj trenutak, i sada je konačno došao. Ovo je nevjerovatno iskustvo i osjećam se jako uzbuđeno.” – naglasila je sretna penzionerka.

Dobitnica planira pametno potrošiti osvojeni novac i podijeliti ga sa svojom porodicom. Također, planira nastaviti igrati igre na sreću jer su one postale neodvojiv dio njezinog života. Njezina priča služi kao podsjetnik svima da sreća može stići u bilo kojem trenutku i da nikada ne treba odustati od svojih snova.

Lutrija Bosne i Hercegovine, koja je omogućila ovo nevjerovatno iskustvo, čestitala je dobitnici i izrazila radost zbog njezine sreće. Također su istaknuli kako je ovo samo jedan od mnogih primjera kako njihove igre na sreću mijenjaju živote ljudi i omogućuju im ostvarenje njihovih snova.

Ova priča o penzionerki iz Tuzle koja je osvojila maksimalni dobitak na srećki “Sretna zvijezda” podsjeća nas da sreća može stići u bilo kojem trenutku i da je važno nastaviti sanjariti i igrati igre koje volimo. Osim što pružaju uzbuđenje, igre na sreću također mogu promijeniti život na bolje, kao što je to učinila za ovu sretnu dobitnicu, saopćila je Lutrija Bosne i Hercegovine.

 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje