Ponedjeljak, 29. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Osvježite ljubavnu priču uz domaći modni brend Dresscode

Preuzmite sliku

20% popusta na nesniženi asortiman od 7. do 14. februara! Stilizujte ljubav uz eleganciju.

U susret prazničnoj sezoni, Dresscode domaći modni brend, sinonim za bezvremensku eleganciju i visoki kvalitet, sa zadovoljstvom najavljuje posebnu ponudu povodom Dana zaljubljenih.

Od 7. do 14. februara, aktivan je neodoljivi popust od 20% na nesniženi asortiman!

Dresscode pruža jedinstvenu priliku svim ljubiteljima stila i sofisticiranosti da osvježe svoj garderober uz komade koji odražavaju vječne klasike. Bez obzira na prolazne trendove, stil je nešto što traje zauvijek.

  • Dresscode, bosanskohercegovački modni brend svjetskog glasa, inspirisan je samosvjesnim i entuzijastičnim poslovnim ženama i muškarcima koji se ne boje izraziti sebe i svoju osobnost.

    Dresscode ne nudi samo odjeću, već i doživljaj stila i elegancije.

    Posjetite ekskluzivne prodavnice širom Bosne i Hercegovine koje pružaju posebno iskustvo kupovine, uključujući lokacije u Sarajevu (ARIA Mall, Bingo City Center i Međunarodni aerodrom), Tuzli (Bingo City Center), Tešnju (Mega Mall) i Bugojnu (Outlet prodavnica), kao i putem online prodavnice www.dresscode.ba.

  • Valentinovo je blizu, a ljubav ima svoj Dresscode! Stoga, od 7. do 14. februara, imate priliku uživati u posebnom popustu i stvoriti nezaboravne trenutke, sa stilom.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje