Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

NOVO: Ekstraintenzivni kursevi njemačkog jezika A1, A2 i B1 po ekstra cijeni od 195 KM po modulu

Preuzmite sliku

Najbrže i najpovoljnije do certifikata u BiH!

  • Ako ste ambiciozni  i želite naći posao u Njemačkoj, Austriji ili Švicarskoj, nudimo vam da za samo 5 sedmica naučite A1, za 10 sedmica A2 ili za 15 sedmica B1 te lako položite Goethe ili OSD ispit uz poseban popust! Kurs 3+1 (tri sata rada na kursu + jedan sat rada kod kuće) Vam omogućava da nakon tri mjeseca za samo 4 sata učenja po danu budete spremni za rad u zemljama Njemačkog govornog područja. Iskoristite mudro svoje slobodno vrijeme te steknite uslove da radite za mjesečna primanja od 1500 do 3000 eura.

    U toku nastave podjednaka pažnja se pridaje svim vještinama: slušanje, čitanje, govor i pismeno izražavanje. Istaknuti stručni tim mladih profesora na pristupačan, inovativan i kreativan način pobuđuje kod polaznika interes, motivaciju i ljubav prema stranom jeziku. Namijenjeni su polaznicima, koji žele da žive, studiraju ili rade u nekoj od zemalja njemačkog govornog područja. Rad u malim grupama od 6 do 12 polaznika omogućava posvećenost predavača svakom polazniku i lako učenje jezika.

     

    Ovaj program Vas brzo priprema za polaganje testova za OSD ili Goethe certifikate (ovi testovi se polažu zasebno).

    ·         Predznanje: nije potrebno.

    ·         Nastava: 3 puta sedmično po 4 časa ili 5 puta sedmično po 3 časa.

    ·         Trajanje: 5 sedmica za A1, 10 sedmica za A1-A2, 15 sedmica za A1-B1.

    ·         Literatura: Kursbuch und Alltagsbuch – originalna knjiga koju polaznici zadražavaju.

    ·         Garancija 100% zadovoljstvo: ako niste zadovoljni znanjem koje ste usvojili tokom kursa, imate pravo da besplatno ponovo pohađate isti kurs sa narednom grupom polaznika.

  • Napomena: ekstraintenzivni kursevi su namjenjeni onima koji žele u kratkom roku položiti A1, A2 i B1 certifikat. S obzirom da su ovi kursevi izuzetno zahtjevni, preporučujemo ih onima koji imaju dovoljno slobodnog vremena da se posvete nastavi kao i učenju kod kuće. Ukoliko planirate upisivati veće nivoe (B2 i dalje) preporučujemo vam da odaberete intenzivne kurseve ispod.

    Sarajevo 033 260 505 | Tuzla 035 245 222 | www.cpe.ba

    (Marketing | Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,