Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nova web platforma ‘Profesor.ba’: Idealno mjesto gdje učiš i usavršavaš vlastito znanje i kompetencije

Preuzmite sliku

Profesor.ba je idealan partner za sve one koji žele učiti, ali i za stručnjake koji žele prenijeti svoja znanja

Unapređenje znanja i vještina te kontinuiran rad na vlastitom usavršavanju, temelj je uspješnosti svakog čovjeka. Ta činjenica je bila ideja vodilja u kreiranju ove jedinstvene web platforme, koja će korisnicama zasigurno omogućiti da na jednostavan i efikasan način unaprijede svoja znanja, vještine i vlastite kompetencije.

Jedinstvene metodologije vrhunskih instruktora, koji su prošli vrlo opsežan i strog proces selekcije, garantuju brzo i kvalitetno usvajanje željenih znanja i vještina.

Na ovoj web platformi možete pronaći instrukcije iz svih oblasti, od školskih predmeta za osnovne i srednje škole i fakultete, do poslovnih edukacija i vještina, te usavršavanja svjetskih jezika, IT disciplina, dizajna, umjetnosti itd.

Zašto Profesor.ba

Ova web platforma je praktičan vodič, kako za učenike i studente, tako i poslovne ljude, freelancare, umjetnike i sve zainteresirane.

Primarni cilj je objedinjavanje obrazovanja na jednom mjestu, kako bi svima znanje bilo dostupno, jer znanje naših korisnika je i naše znanje.  Zato, Profesor.ba predstavlja jedinstveno mjesto gdje možete pronaći sve shodno vašim potrebama.

Bez obzira da li želite instrukcije iz određenih oblasti ili sami želite pružati usluge instrukcija, na pravom ste mjestu.

Potrebno je samo da se registrujete!

  • Posebne usluge

    Profesor.ba može na efikasan način olakšati poslodavcima proces pronalaska novih uposlenika. Shodno raspoloživosti podataka i osoba koje su u potrazi za poslom ili su otvoreni za nove opcije, te uz saglasnost istih, možemo vam organizirati poslovni razgovor sa željenim kandidatima.

  • Learn Bosnian

    Želite učiti bosanski jezik. Super, počnite s novom pričom, jezikom i kulturom. Vrlo jednostavno možete pronaći sebi najboljeg instruktora. Instruktori su provjereni, mi imamo uvid u njihove univerzitetske diplome i kompetencije.

  • Instruktori

    Predavači koji su dio tima, prošli su vrlo opsežan i strog proces selekcije, te garantuju brzo i kvalitetno usvajanje znanja i vještina. Njihove metodologije i pristup edukacijama unikatno su skrojeni po mjeri svakog polaznika i u potpunosti se prilagođavaju njihovim potrebama.

    Svaki instruktor je prošao strogu i temeljitu provjeru, od stručnog znanja, diploma, do psiholoških i socijalnih osobina.

    Za uspješnu saradnju veoma je važan odnos međusobnog uvažavanja, te osjećaj sigurnosti i povjerenja, stoga se posebna pažnja posvećuje empatiji instruktora prema polaznicima kao i posvećenosti svom zadatku prijenosa znanja.

    Kontakt: Svoje prijedloge, ideje i komentare možete poslati na e-mail adresu:  info@profesor.ba

     

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje