Četvrtak, 2. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Niske cijene stanuju u Bingu: Nova, simpatična kampanja sa Bingosima u glavnoj ulozi, oduševljava građane širom BiH

Preuzmite sliku

„Kod nas nema visokih cijena“ poruka je koju, novom kampanjom, šalje najveći domaći trgovački lanac, već dvadeset i tri godine, lider u kreiranju najnižih cijena.

Ukoliko ste nedavno posjetili Bingo, susreli ste i Bingose, niske cijene koje su svoj dom pronašle u više od stotinu i sedamdeset prodajnih objekata širom Bosne i Hercegovine.

Osim što je, svakoga dana, na usluzi kupcima širom BiH, Bingo aktivno radi na očuvanju kvalitetnog životnog standarda građana Bosne i Hercegovine. Ovo je evidentno ne samo kroz niske cijene već i kroz dobru saradnju sa domaćim proizvođačima, koji svoje proizvode plasiraju u Bingo tržnim centrima.

„Pored ulaganja u unapređenje naših objekata i širenja mreže poslovnica aktivno se trudimo uvijek biti okrenuti potrošačima kojima je Bingo prvi izbor i predstavlja im više od običnog mjesta za kupovinu. Njihove reakcije na našu kampanju stižu iz svih krajeva BiH i zaista su odlične. Predanim radom i širenjem trendova niskih cijena, nastavit ćemo i u budućnosti štititi kućne budžete kupaca i omogućavati im vrijedne  uštede“, kazao je Edin Ibrahimović, Izvršni direktor za biznis operacije.

Niske cijene, Bingosi, uz podršku kupaca širom Bosne i Hercegovine, i dalje će živjeti u Bingu. Bliži se i početak škole tako da ćete ih sigurno pronaći u odjelima za školski pribor.

Sve informacije o novoj kampanji, ponudama i cijenama artikala možete pronaći i na zvaničnoj Facebook stranici https://www.facebook.com/bingotuzla. (Tuzlanski.ba)

 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,