Srijeda, 15. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mtel najveća komapnija u BiH po neto dobiti u 2014. godini

Preuzmite sliku

Privredna štampa d.o.o. Sarajevo povodom izdavanja specijalnog izdanja Poslovnih novina “100 najvećih u BiH” i u saradnji sa Vanjskotrgovinskom/Spoljnotrgovinskom komorom BiH organizovala je 1. jula 2015. godine u Sarajevu, dodjelu priznanja najuspješnijim kompanijama u BiH, prema rezultatima poslovanja u 2014. godini.

  • priznanje-mtel002-20150701
  • Tom prilikom kompanija Mtel dobila je priznanje za zavidno prvo mjesto za najveću kompaniju po neto dobiti u 2014. godini.

    Priznanje je portparolu kompanije Mtel, Milici Stojaković, uručio Nemanja Vasić, predsjednik Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore BiH.

    Milica Stojaković je izjavila da se kompanija Mtel od prošle poslovne godine nalazi na mjestu finansijskog lidera u branši u BiH što je velika čast i dodala: „Ovakve nagrade i priznanja su dodatni razlog za zadovoljstvo i motivacija da se još više podigne ljestvica poslovnog uspjeha.“

    U sklopu ovogodišnjeg zvaničnog programa “100 najvećih u BiH” održana je i panel diskusija na temu “100 najvećih u BiH u svjetlu Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju BiH Europskoj uniji“.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,