Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Menprom svim uposlenima uplatio 1.080 KM novčane pomoći

Preuzmite sliku

Mesna industrija Menprom svim uposlenima uplatila je 1.080 KM neoporezive novčane pomoći.

Kako bi dodatno uljepšali nadolazeće praznike Menprom doo je prema preporuci koju je donijela Vlada Federacije BiH odlučio da svim uposlenima u kompaniji, njih 160, izvrši uplatu iznosa od 1.080 KM neoporezive novčane pomoći.

“Naši zaposlenici su pokretači uspjeha i razvoja naše kompanije. Svojim predanim radom, uprkos svim izazovima, svakodnevno vrijedno rade i brinu o našem poslovanju i našim kupcima. Ova godina donijela nam je puno toga, zato im se ovom novčanom podrškom želimo zahvaliti jer su naš stub i oslonac. Prepoznavanje njihovih potreba i vrednovanje njihovog rada, bili su i ostat će fokus našeg djelovanja. Neka nas volja i želja za radom dovedu do novih pobjeda i postavljenih ciljeva” – poručili su iz kompanije Menprom.

Proizvesti domaći proizvod vrhunske kvalitete – jasna je vizija Mesne industrije Menprom, porodične kompanije osnovane 1998. godine. Vrhunski mesni delikatesi od visokokvalitetnog pilećeg, goveđeg i purećeg mesa čine Menprom jednom od vodećih mesnih industrija u našoj zemlji.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,