Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Jedinstven salon rasvjete u Tuzli: Malpezina ponuda zadovoljit će i najizbirljivije (FOTO)

Preuzmite sliku

Savremeni salon rasvjete Malpeza se za veoma kratko vrijeme istakao na bosanskohercegovačkom trištu, kako zbog kvaliteta rasvjetnih tijela, ali i zbog ljubaznog i stručnog osoblja koje će riješiti sve vaše nedoumice.

Sav Malpezin asortiman dostupan je u izuzetno atraktivnom enterijeru, koji staje rame uz rame sa evropskim salonima i poštuje iste standarde poslovanja. Kvalitet, profesionalnost te posvećenost kupcima i njihovim potrebama stavke su kojima se vode zaposlenici Malpeze.

Asortiman Malpeza salona rasvjete je izuzetno šarolik, a klijentima nude osvjetljavanje svih vrsta prostora, kako interijera, tako i eksterijera.

U bogatoj ponudi rasvjetnih tijela možete pronaći lustere, visilice, plafonjere, reflektore i halogene lampe te različite modele zidnih, stropnih, stonih, podnih, dječijih i spot lampi/svjetiljki.

„Garantujemo da će ponuda zadovoljiti i najizbirljivije. Posebno smo ponosni i obraćamo pažnju na dizajn, koji je vrlo raznolik, tako da našim svjetiljkama možete opremiti stilski različite prostore: moderne, klasične ili rustikalne“, poručuju iz salona rasvjete Malpeza.

Materijal od kojih se izrađuju rasvjetna tijela u potpunosti je prilagođen dizajnu te u Malpezi možete pronaći izvedbe od stakla, kristala ili materijala nove tehnološke obrade u kombinaciji s drvetom, plastikom, mesingom, niklom…

„Specijalizirani smo za LED rasvjetu te je većina naših proizvoda upravo iz ove tehnologije. Karakteristike LED rasvjete su veoma mala potrošnja električne energije i dug radni vijek. Korištenjem LED rasvjete možete uštedjeti i do 80 posto električne energije, dok je radni vijek do 30.000 sati. LED rasvjeta također čuva i štiti vaše zdravlje s obzirom da ne sadržava živu niti otrovne plinove“, poručuju iz Malpeze.

Ukoliko još uvijek niste posjetili ovaj savermeni salon rasvjete, čim prije krenite put ulice 21. aprila br. 6 (preko puta Termoelektrane na starom putu Tuzla-Šićki Brod) te se uvjerite u jedinstvenu ponudu koju nudi Malpeza.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem broja telefona +387 61 546 001, ali i e-maila info@malpeza.ba.

(Marketing | Tuzlanski.ba | Foto: V. Živković)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,