Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Hotel Dorrah raspisuje oglas za posao na poziciju recepcionerke

Preuzmite sliku

Imaš srednju stručnu spremu, aktivno govoriš engleski jezik? Neko si ko ima razvijene radne navike. Vjeruješ da čovjek svaki dan uči i radiš na sebi svakodnevno?

Po prirodi voliš komunikaciju sa ljudima i uspostavljaš dobar odnos za kratko vrijeme. Voliš rad u timu, tačnije timski si igrač, kolegijalna si i nisi od onih osoba “to nije moj posao”, vjeruješ da je firma u kojoj radiš tvoja druga porodica.

Imaš razvijene digitalne kompetencije. Organizovana si osoba i nemaš problem sa multi-taskingom. Samoinicijativna si i odgovorna, osoba si u koju se možemo pouzdati. Ne libiš se posuditi dobru knjigu za pročitati. Kišovito vrijeme nema veze sa tvojim raspoloženjem, voliš osmijeh, pozitivu i nemaš problem da dijeliš komplimente. Prihvataš kritiku jednako kao kompliment.

Posao je…

Svaka naša uposlenica je jedinstvena. Mi u različitostima vidimo bogatstvo. Kao naša uposlenica na recepciji, unijet ćeš novu i pozitivnu energiju u naš tim, učinit ćeš sve da naše studentice dobiju novu stariju sestru, zaštiti ćeš ih i unijeti novitete i pozitivu u svaki njihov dan,

Ne, mi ne tražimo ‘Wonder woman’ i ne tražimo da imaš savršen vid ili da skačeš padobranom, ali postoji spisak stvari (ne zahtjeva) na čemu rade ostale recepcionerke u Dorrahu. Od naše buduće kolegice očekujemo:

– Kvalitetno i predano obavljanje recepcionerskog posla

– Open mind i nove ideje

– Vođenje i održavanje recepcije urednom (cakum pakum što bi rekli)

– Vođenje precizne i tačne evidencije o studenticama i gostima

– Obračunavanje i naplaćivanje troškove smještaja i ostalih usluga

– Učestvovanje u izradi ponuda

– Rad u noćnoj smjeni

Prednosti…

Radiš u mladom i cool timu, imaš redovna primanja. Dio si velike prijateljske zajednice i velike porodice. Imaš poslodavce koji te motivišu kako bi postala najbolja verzija sebe i super uslove rada. Tvoj glas, ideje i mišljenje se cijene.

Ako ti ovo iznad zvuči dobro, pošalji nam email na dorrahtuzla@gmail.com i oduševi nas s nekoliko rečenica u motivacijskom pismu i ne zaboravi nam poslati CV.

Nakon toga slijedi jedan intervju.

Ako imaš dodatnih pitanja za nas, javi nam se kojim god putem želiš i rado ćemo odgovoriti na tvoja pitanja.

Konkurs ostaje otvoren do 30.09.2022. godine

Kontaktirane će biti samo odabrane kandidatkinje.

Ne zaboravi da zapošljavamo zbog karaktera a ne kvalifikacija.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,