Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Golden Tours: U ponudi jesenja i putovanja na daleke destinacije

Preuzmite sliku

Od ponuđenih destinacija za ljetovanje putnici Golden Toursa najviše su zainteresovani za ljetovališta u Turskoj, odnosno na području antalijske regije.

I dok se brojni građani iz Tuzlanskog kantona i šire odmaraju na obali Sredozemnog mora i podno planine Taurus, gdje su stigli charter, direktnim letom sa Međunarodnog aerodroma Tuzla, u ´Golden Tours-u´ su već pripremili ponude za jesenja i novogodišnja putovanja.

– Pored Turske, koja je ove godine najprodavanija, putnici također iskazuju interesovanje za Egipat i Tunis. Oni imaju slične hotele i uslugu kao u Turskoj, doduše sa letovima iz Beograda. Ako se putnici još nisu odlučili gdje ljetovati, preporučujem da nas kontaktiraju ili da dođu, pa ćemo se dogovoriti, pokušati ispuniti njihove želje i napraviti im što bolji aranžman. Još ima nekoliko mjesta na letovima ka Antaliji, a letovi se realizuju utorkom. Naši su klijenti naročito zainteresovani za Tursku jer su cijena i kvalitet u dobrom odnosu˝, navela je Alisa Hasić, menadžerica prodaje u Turističkoj agenciji Golden Tours.

Iako je ekonomska situacija u Bosni i Hercegovini daleko od dobre, Hasić ističe da putnici štede za putovanja, a olakšavajuća okolnost bile su i rane rezervacije koje su počele u februaru ove godine.

– Ukoliko osim ljetnih destinacija neko želi nešto drugo, posebno bismo obratili pažnju na jesenja putovanja i turističke destinacije za odrasle. U oktobru u ponudi imamo Istanbul avionom iz Sarajeva, četverodnevna posjeta od 299 KM, a i putovanje u južni dio Španije, Madrid plus Anadulzija i svi su putnici oduševljeni. Novitet su daleke destinacije, a u novembru ćemo ponoviti putovanje u Indiju. U aprilu smo radili i Kinu, a svi koji su putovali su prezadovoljni. Uveliko spremamo Novu godinu, Pariz i Istanbul avionom, kao i neke druge destinacije o kojima se putnici mogu upoznati putem naše web stranice ili direktno u agenciji na adresi Maršala Tita 2a-2b (Avaz – Robot centar)˝, kazala je Hasić za Tuzlanski.ba. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje