Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Frenkie zainteresovan za kvadrat stana u Bingu

Preuzmite sliku

Glumca Enisa Bešlagića, koji ove sedmice boravi u Bingu, posjetio je Adnan Hamidović, poznatiji kao Frenkie.

Nakon što mu je Enis pokazao svoj novi dom u najboljem centru u gradu, Frenkija je zanimalo koliko košta kvadrat ovog stana na najatraktivnijoj lokaciji.

„Ovo ti je najskuplji kvadrat u centru Binga“, šaljivo mu je odgovorio Enis objasnivši svom gostu da osim što tu živi, sve što uzme u Bingu ne plaća, tako da ništa za njim ne pišti.

U baštici novog doma, Enis i Frenkie su kratko razgovarali o grafitnoj umjetnosti, ali i hip hop sceni. Zaključili su da je hip hop krenuo iz Tuzle.

„Hip hop je krenuo iz Tuzle, tako da su iz Tuzle svi najjači ljudi“, istakao je Frenkie koji je Enisu na naselje donio i svoj grafit kojeg je na kraju gostovanja potpisao. Na kraju razgovora Enis je došao na ideju da pokrene biznis, odnosno da otvori firmu koja će skidati grafite, a Frenkie da oslikava politički nekorektne grafite kako bi bilo što više posla.

O čemu su još pričali i šta Enisa čeka na ovom neobičnom i izazovnom putu, te ko će biti njegovi gosti u narednim danima možete pratiti sve na Bingovim društvenim mrežama FB, IG, YT, Twiter.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje