Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kompanija ETM uvoznik poznatih brendova Brut, Sulo, Luehders, Smiley (FOTO)

Preuzmite sliku

Europa Tranding Matteo uvoznik je kvalitetnih brandova na bh. tržište, uvozni proizvodi se mogu pronaći na policama velikih trgovačkih centara u BiH. Kontakt telefon: +38762372595, kontakt e-mail: etm.tuzla@gmail.com.

Od uvoznih proizvoda izdvajamo pelene koje su Novitet na bosanskohercegovačkom tržištu, premium pelene Smiley za djecu čiji je kvalitet višestruko potvrđen zdravstvenim certifikatima u skoro svim zemljama Evrope, a dostupne su po najpovoljnijim cijenama u svim većim Bingo marketima, zatim poznate brendove Brut, Sulo, Luehders.  Pored navedenog, asortiman sadrži još higijenske proizvode, tekuće i praškaste deterdžente za rublje, omekšivače, deterdžente u kapsulama i druge proizvode za ličnu i higijenu za domainstvo koje je moguće proizvoditi pod više robnih marki i mnogo različitih dizajna pakovanja.

Smiley – Suha, pouzdana, udobna i povoljna pelena san je svake mame i bebe, a te osobine su rijetko spojene u jednu pelenu. Novitet na bosanskohercegovačkom tržištu su premium pelene Smiley za djecu čiji je kvalitet višestruko potvrđen zdravstvenim certifikatima u skoro svim zemljama Evrope, a dostupne su po najpovoljnijim cijenama u svim većim Bingo marketima.

  • Pelene smiley odlikuje:

    – visoka moć upijanja zbog čega nježna površina pelene uvijek ostaje suha

    – prozračnost materijala koja garantuje sprječavanje ojeda i osipa kod beba

    – elastičan materijal protiv stezanja i neudobnosti

    – površina koja dolazi u kontakt s kožom je skin friendy te ne izaziva iritacije

    – bočni rubovi su posebno dizajnirani tako da spriječe curenje čak i pri velikom pritisku

    – višestruko čičak kopčanje koje će omogućiti jednostavno i udobno nošenje, te praktično odlaganje nakon upotrebe.

    Brut – kozmetički muški klasik koji datira još od šezdesetih godina prošlog stoljeća, a svjetsku slavu je stekao nakon izjave Menadžera E. Prisleya kako se Prisleyev dolazak mogao namirisati budući da je koristio velike količine upravo Bruta. Brut proizvodi od sada su dostupni u 5 različitih mirisnih nota. Zbog toga smo, uz dogovor sa proizvođačem, odlučili ponovo oživjeti ovu nezamjenjivu kozmetičku marku nudeći cijeli asortiman po cijenama koje će biti daleko niže od postojećih.

  • Sulo – vodeći svjetski proizvođač kanti i kontejnera od plastike namijenjenih za odlaganje otpada. Sulo proizvodi dio su svakodnevnice u evropskim zemljama više od stotinu godina, a kao rezultat prilagođavanja savremenim uslovima odvoza i odlaganja otpada kao i očuvanju okoliša od sada su dostupni i na domaćem tržištu. Sulo – pametno odlaganje otpada i zdravo okruženje.

  • Luehders – Njemački proizvođač mekanih slatkiša i gumenih bombona više od stotinu godina poseban po visokom udjelu prirodnog voćnog soka u bombonama kao i ponudi veganskih gumenih bombona bez životinjskog želatina. Halal certificirano. (Marketing | Tuzlanski.ba)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje