Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ekskluzivno u Crvena jabuka marketima vrhunski autentični grčki proizvodi brenda Dodoni

Preuzmite sliku

Prave okuse Grčke donose vam Crvena jabuka marketi koji prvi na tržištu BiH nude autentične mliječne proizvode svjetski poznatog brenda Dodoni.

  • „Zadovoljstvo nam je što na tržište BiH donosimo tradicionalne i visokokvalitetne proizvode od isključivo 100% grčkog pasterizovanog ovčijeg i kozjeg mlijeka. U pitanju je nekoliko proizvoda: autentični grčki jogurt delikatnog okusa sa smanjenom količinom ugljenih hidrata što ga čini odličnim izborom za sve režime ishrane, halloumi – tradicionalni dragulj Kipra, sir koji je sjajan u sirovoj verziji, ali i pečen u tavi i na roštilju te nezaobilazni grčki feta sir sa zaštićenom oznakom porijekla i svjetski priznat i nagrađivan  zbog svog visokog i dosljednog kvaliteta“ – ističu iz Crvena jabuka marketa.

  • Potvrdu kvaliteta daje kombinacija geografskog porijekla i visoke tehnologije u jedinstvenoj kombinaciji ovčijeg i kozjeg mlijeka sa pašnjaka epirske regije, sa mjesta gdje se spajaju morska i planinska klima. Dodoni su zaštićeni proizvodi europskog porijekla koji se proizvode u skladu sa najvišim standardima organske proizvodnje, zasnovani na tradiciji. Zahvaljujući iskustvu od 60 godina i više od 5000 farmera kooperanata, danas imamo priliku uživati u pravom okusu feta sira – po recepturi koja se ne mijenja decenijama te konzumirati i druge autentične grčke proizvode koji su postali prepoznatljivi širom svijeta.

  • Grčke jogurte i sireve brenda Dodoni potražite u Crvena jabuka marketima u Bihaću, Sarajevu, Bosanskoj Krupi, Bosanskom Petrovcu, Cazinu, Jajcu, Kaknju, Tuzli i Vitezu.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje