Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

DOMOD – Naše ideje za Vaš dom: Iskombinujte uređaje i iskoristite popuste!

Preuzmite sliku

DOMOD je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u distribuciji i prodaji visokokvalitetnih proizvoda vodećih svjetskih brendova.

Kako su potrebe i želje kupaca jedinstven izvor inspiracije za DOMOD, po prvi put smo se odlučili prenijeti naše ideje za Vaš dom na stranice magazina u kojem smo na jednom mjestu objedinili sve što Vam treba za svakodnevni život u modernom domu.

Prije nego što se prepustite ugodnoj kupovini u DOMOD poslovnicama ili putem web prodaje na www.domod.ba, prelistajte magazin u kojem smo u saradnji sa našim partnerima pripremili smjernice za opremanje doma najkvalitetnijim uređajima vruhunskog dizajna i inovativnih tehnologija koji štede energiju i vrijeme.

  • Posjetite jednu od 14 DOMOD poslovnica i preuzmite Vaš primjerak magazina ili se iz udobnosti svog doma prepustite online prelistavanju na web stranici www.domod.ba.

    Sinergiji kvalitetne robe, cijena i usluga po kojoj je DOMOD prepoznatljiv dodali smo i besprijekornu ponudu vrhunskih uređaja ugradbene tehnike i samostojećih aparata svjetski poznatih brendova: Samsung, Gorenje, Whirpool, Indesit, Bosch, Vox, Beko i Miele koje smo objedinili na pažljivo odabranim stranicama magazina na kojima smo istaknuli i prednosti inovativnih tehnologija za koje možda i niste znali, ali će Vas oduševiti i potaknuti da se što prije obradujete uređajima koji štede vrijeme, energiju i novac.

    Prelistajte magazin, prepustite se našim idejama, zakoračite u DOMOD, iskombinujte uređaje ugradbene tehnike omiljenog brenda i uštedite! U nekoliko koraka možete doći do savršene kuhinje jer svaki ugradbeni artikl ima svoj popust.

    – 1 uređaj 5%

    – 2 uređaja 10%

    – 3 uređaja 15%

    – četiri i više uređaja 20%

  • Iako je magazin nešto sasvim novo što smo pripremili za Vas, ne zaboravite da DOMOD kontinuirano nudi akcijske pogodnosti prilikom kupovine, kao i trajne pogodnosti u vidu popusta na gotovinsko plaćanje, kupovine na rate i kreditnih linija.

    Posjetite nas na drugom spratu u Porto Centru Živinice.

    Domod – gdje počinje dom!

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje