Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Brand MojSan donirao 1.000 madraca za potrebe smještaja oboljelih od korona virusa u BiH

Preuzmite sliku

Domaći proizvođač sistema za spavanje brand MojSan, vlastite proizvodne kapacitete stavio je u funkciju pomoći prevazilaženja novonastale edipemiološke situacije u BiH u vidu vrijedne donacije madraca za potrebe smještaja oboljelih od korona virusa.

“Proteklih dana isporučena je kompletna donacija madraca u skladu sa rasporedom koordiniranim u skladu sa procjenjenim potrebama od strane Koordinacionog tijela BiH u službi zaštite ljudi i materijalnih dobara od prirodnih nesreća. Potrudili smo se odgovoriti na situaciju na način kako mi to najbolje znamo – praveći madrace” navode iz kompanije te ujedno zahvaljuju svim MojSan pratiocima na velikoj podršci koju su pružili u ovom projektu.

Brand MojSan koji slovi za društveno odgovornu kompaniju u BiH još jednom pokazuje visok stepen odgovornosti u trenucima kada je pomoć svih subjekata prijeko potrebna. Tržišna vrijednost donacije u ukupnoj vrijednosti od oko 50.000 KM.

“Budite disciplinirani, čuvajte druge i sebe, jer od nas ovisi koliko će ovo potrajati.” zaključuju iz ove društveno-odgovorne kompanije. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,