Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ajdinovići sa još bogatijom ponudom ponovo otvaraju vrata 29. novembra

Preuzmite sliku

Na poziv mendžmenta tokom sedmice brojne delegacije, sportskih klubova i škola, predstavnici medija, poslovni partneri borave u Sportsko – rekreativnom centru Ajdinovići, a sve s ciljem pripreme za ponovni početak rada.

Za posjetioce centar bi trebao ponovo širom otvoriti vrata u petak, 29. novembra.

Podsjetimo, nakon pečaćenja objekata od strane inspekcije Zeničko-dobojskog kantona koje se desilo prije nekoliko mjeseci, sudbina ovog centra bila je neizvjesna. Ipak, na radost mnogih, vlasnik se odlučio ponovo početi baviti sa radom, izvještava Zenicainfo.

Vrijeme dok je centar bio zatvoren iskorišteno je za potpunu rekonstrukciju, prije svega hotela.

‘Zahvaljujemo se svima na podršci koju su slali i koju nam šaljete i na nevjerovatnom broju poziva koji nam daju snagu i strpljenje. Porodica, naši gosti, uposlenici, priroda i životinje su uvijek na prvom mjestu. SRCA je od svog nastanka do danas, postao jedan od lidera u turističkoj ponudi ovih prostora, odgovornim poslovanjem, vrijednim radom i timom od preko 50 uposlenika. Vođeni misijom i vizijom centra, svoja vrata otvaramo sa još bogatijom i profesionalnijom ponudom’, – kazali su iz SRCA.

Naglasili su kako od početka rada, nastoje da budu dostojanstveni i da prave vrijednosti stave na prvo mjesto.

Adaptiran je restoran, spa centar, ali i sobe za smještaj. Na ovaj način željeli su u SRC Ajdinovići dodatno podići komfor svojim gostima. Posjetiocima su pored smještajnih kapaciteta i domaće hrane, na raspolaganju i brojni sadržaji za zabavu i rekreaciju.

Igraonice za djecu, zoološki vrt, farma sa domaćim životinjama, nogometni teren po UEFA A2 standardima, sportska dvorana u izgradnji, te skijaška staza garant su svima koji odluče posjetiti Ajdinoviće da im ovdje neće biti dosadno.

Pored sportske dvorane, u izgradnji je još jedan nogometni teren, te vještačko jezero koje će zaljubljenicima u ribolov nuditi mogućnost pecanja. Nakon svih nedaća koje su zahvatile ovaj centar prije nekoliko mjeseci, on u petak sa još većim sjajem otvara vrata i dočekuje goste.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje