Četvrtak, 8. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Ovo su mladići koji su poginuli u stravičnoj nesreći u Bugojnu

Preuzmite sliku

Donji Vakuf zavijen je u crno nakon tragične saobraćajne nesreće koja se noćas desila kod Bugojna. Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije poginulih mladića, od kojih su dvojica maloljetni.

Nesreća se dogodila u srijedu navečer oko 22 sata na magistralnom putu M-106 Donji Vakuf – Bugojno, učestvovala su dva putnička motorna vozila, VW Golf u kojem se nalazilo pet osoba te putničko motorno vozilo Fiat, za čijim volanom je bio A. Đ. iz Jablanice.

Usljed još uvijek nerazjašnjenih okolnosti došlo je do sudara u kojem su poginuli suvozači iz Golfa Dž. E. (1997.), A. Š. (mldb) i E. D. (mldb) svi iz Donjeg Vakufa, dok su povrijeđeni vozač (mldb) i suvozač Z. B. (2003.) iz Golfa, kao i vozač Fiata A. Đ. (1963.).

Vezano | Detalji tragične nesreće: Dva maloljetnika i 24-godišnjak izgubili živote, utvrđuje se jesu li vozači bili pod utjecajem alkohola 

Od poginulih mladića oprostili su se i u Fudbalskom klubu Radnik iz Donjeg Vakufa, čiji su članovi bili.”Inna lillahi wa inna ilayhi raji'un. U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć nešto poslije 22 sata dogodila na magistralnom putu M-16 Donji Vakuf – Bugojno, u naselju Čaušlije, poginuli su Elkaz Džejlan, Alija Šeho i Edin Dogan, sva trojica iz Donjeg Vakufa. Alija Šeho i Edin Dogan su prošli sve selekcije FK Radnik, a Elkaz Džejlan je igrao u selekcijama do pionira. Ovo je najtužniji dan u istoriji postojanja FK Radnik Donji Vakuf. Molimo Allaha dragog da ovu trojicu momaka primi u dženetske bašće, a njihovim porodicama bašum sagolsun”, napisali su.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,