Nedjelja, 22. Septembar 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Banjaluka: Mladić ubijen šrafcigerom zbog pjesme

Bojan Milovanović (29) iz Kozarske Dubice u četvrtak je u centru Banjaluke šrafcigerom nasmrt uboden u vrat i glavu u okršaju dvije grupe mladića, koje su se prethodno sporječkale pošto su nesrećni Dubičanin i njegovi drugovi pjevušili ispred lokalne pekare.

Navodi to izvor “Nezavisnih” blizak istrazi, koji dodaje da su uhapšeni Goran Bilčar (27) iz Trna, opština Laktaši, koji je osumnjičen da je ubo Milovanovića, i njegov poznanik i vršnjak Marko Mihajlović iz Banjaluke, koji će, moguće je, biti svjedok u predstojećem procesu.

Naš izvor dodaje da dosadašnja istraga pokazuje da je Milovanović sa četvoricom drugova došao u noćni provod u Banjaluku i onda su oko tri sata svratili do pekare u Ulici Nikole Pašića.

“Tu su već bili Bilčar i Mihajlović te još jedan mladić. Bojan i njegovi drugovi su pjevušili, a ovi su ih pitali zašto pjevaju i da li su muzičari. Potom su se sporječkali. Oni se, inače, ne poznaju”, pojašnjava izvor “Nezavisnih”.

Utom su, kako ističe naš sagovornik blizak policiji, Milovanović i njegovo društvo otišli FIAT-om, a ubrzo zatim u BMW su sjeli Bilčar i Mihajlović, dok je njihov poznanik ostao.

“Međutim, kako to pokazuje dosadašnja istraga, grupa iz FIAT-a presrela je Bilčara i Mihajlovića kod parka Kupusište i tu je došlo do nove svađe. U toj opštoj pometnji, kako se zasad sumnja, Bilčar je uzeo šrafciger, koji je potom zario Milovanoviću u vrat i glavu”, pojašnjava naš sagovornik.

Na mjestu gdje je Milovanović izboden na trotoaru i danas je bila lokva krvi.

Ovaj krvavi obračun šokirao je i Banjaluku i Kozarsku Dubicu, gdje Milovanovića svi opisuju kao pristojnog mladića koji ni mrava ne bi zgazio.

“Cijeli grad ga poznaje. U brojnim kafićima u Kozarskoj Dubici danas se ne pušta muzika. Ne sjećam se kad je kod nas vladao ovoliki šok. On je bio duša od čovjeka. Radio je kao obezbjeđenje u jednoj banci, ali je bio i DJ u kafićima”, ispričao je danas za “Nezavisne” izvor iz Kozarske Dubice.

Neopisiva tuga vlada u Ulici Vuka Karadžića u dubičkom naselju Morava, gdje je ovaj mladić živio. Njegovu kuću posjećuju rodbina i brojni prijatelji, skamenjeni od bola. Ne mogu prihvatiti da Bojana više nema. U Kozarskoj Dubici danas je dan žalosti.

“Zavladao je šok u Kozarskoj Dubici, pogotovo jer se radi o mladom čovjeku, sinu jedincu. Radi se o dobrom mladiću, majka mu je sama ostala. Odlučili smo da proglasimo dan žalosti, i zbog majke i mladića. Baš je tužna slika u Dubici vladala danas”, rekao je za “Nezavisne” opštinski načelnik Radenko Reljić. (Nezavisne novine)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,