Petak, 21. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Zimski grad na Trgu slobode u Tuzli: “Gosti se smjenjuju, ali Šefik ostaje…” (FOTO)

Preuzmite sliku

Dugo najavljivana manifestacija Zimski grad u petak je počela u Tuzli, a u narednih mjesec dana na Trgu slobode će se održati više zabavnih događaja.

U Zimskom gradu u odličnoj atmosferi već su nastupili Jasmin Stavros i Al Dino, večeras (12.12.) goste će zabavljati odlični lokalni “Big Brothers” band, a u narednim danima na Trgu slobode nastupit će Lena Kovačević i stand-up komučar Peđa Bajović. Planiran je još i novogodišnji program za djecu i mlade, uz bogatu gastro ponudu u ugodnom, zimskom ambijentu.

Tuzlaci su podržali ideju “Zimskog grada”, a iz dan u dan sve veći broj sugrađana u večernjim satima posjećuje Trg slobode i uživa u muzičkom programu, dobrim pjesmama, ugodnom druženju i kuhanom vinu.

  • U proteklim danima na društvenim mrežama brojni su komentari i pošalice na račun “skeniranog” bilborda na kojem sa fasade obližnje zgrade u kojoj su smještene prostorije KO SDA TK u velikom formatu “Šefik, drži sve pod kontrolom”.

    Naime, veliki promotivni bilbord kandidata za člana predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda ispred stranke SDA, Šefika Džaferovića postavljen je još u septembru mjesecu ove godine. Nakon 7. oktobra i izborne pobjede, veliki bilbord današnjeg člana predsjedništva, stoji više od dva mjeseca postavljen bez konkretne svrhe i namjene.

  • Kako bi uspjeli saznati da li je u pitanju nemar ili namjera da simpatizerima drugih političkih opcija “Predsjednik para oči” kontaktirali smo kantonalni odbor SDA, odakle je za Tuzlanski.ba saopšteno da će bilbord u narednim danima biti uklonjen. (Tuzlanski.ba)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje