Srijeda, 10. Avgusta 2022.
Tuzlanski.ba logo

Tuzla: Uspješno završen dvodnevni događaj Jameson Freedom Vibes

Preuzmite sliku

Petak i subota prošli su u znaku plesa i vrhunske zabave na Sonom trgu, gdje je održan prvi Jameson Freedom Vibes događaj. Tokom dva dana nekoliko hiljada Tuzlanki i Tuzlaka svih generacija imali su priliku uživati u kvalitetnom muzičkom programu i izvrsnoj ponudi pića, hrane i zabavnih sadržaja u samom srcu grada.

Na posebno preuređenom Sonom trgu, petak je obilježio nastup DJ dvojca Brown Sugar RnB, koji su još jednom pokazali zašto je većina njihovih nastupa popunjena do posljednjeg mjesta. Sve je pratio i improvizovani salon za šišanje The Barberhood Lounge, u kojem su gosti događaja imali priliku besplatno se šišati ili urediti bradu.

Vezano | Jameson Freedom Vibes nastavlja po svom i večeras, Brown Sugar RnB rasplesao Soni trg

Fantastičnu atmosferu u subotu donio je bend Betty Boom iz Novog Sada, čijih je sedam članova rasplesalo trg uz najveće pop, rock i latino hitove. Skoro tri sata svirke raspoložena tuzlanska publika pjevala je u glas sa ovim izvrsnim bendom.

Drugačiji ambijent i koncept događaja oduševio je sve prisutne, i ostavio nadu da ćemo se i sljedećeg ljeta družiti na novom izdanju Jameson Freedom Vibes.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje