Ponedjeljak, 27. Januara 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Unikatni studio tuzlanskog fotografa Daria Matića: Najbolji kutak za stvaranje najljepših uspomena

Dario Matić, tuzlanski fotograf, godinama unazad u vrijedni bilježnik poslovnih uspjeha bilježi samo nove i inovative projekte.  

Najhladniji period u toku godine je stigao, prohladni dani mogu biti i ugodni ukoliko se nalazite u prijatnom ambijentu. Upravo takav ambijent nalazi se nedaleko od Tuzle, u pitanju je reotvoreni uniktni studio fotografa Daria Matića koji uz veći broj postavki kreiranih sa mnogo pažnje i ljubavi nudi najbolji kutak za stvaranje najljepših uspomena kroz vrhunske fotografije.

Praznici dolaze, darivanja dragim osobama kao i pokloni paketića za najmlađe, u uistinu orginalnom i posebnom kutku za fotografisanje čini se kao odlična ideja. Upriličite svojim mališanima idealne praznične fotografije i omogućite im dodjelu paketića u čarobnom domu Djeda mraza koji nestrpljivo iščekuje dječije osmjehe u svom toplom ambijentu.

Dodatne informacije kao i rezervacije termina, za pojedinačna fotografisanja ili kolektivna možete zakazati putem zvanične Facebook stranice ili putem kontakt telefona 061 301 107.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,