Četvrtak, 28. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

U petak se iz Tuzle emituje specijalno izdanje CD-a sa Senadom Hadžifejzovićem

Preuzmite sliku

Specijalno izdanje Centralnog dnevnika sa Senadom Hadžifejzovićem u petak 28. juna i, bit će realizirano z Narodnog pozorišta Tuzla, sa početkom u 18:45 sati.

‘Centralni dnevnik sa Senadom Hadžifejzovićem’ prva je tv-emisija iz Bosne i Hercegovine s jasnim regionalnim konceptom u kojoj se obrađuju najaktuelnije teme s prostora bivše Jugoslavije, jugistočne Evrope, Evrope i svijeta.

CD i njegov autor i tim imaju stav, jasan stav: ova se država, Bosna i Hercegovina, ne može napraviti prema volji i mjeri samo jednog naroda, ona mora biti zemlja sva tri naroda i svih njenih građana. Isto bi trebalo važiti i za zemlje u regionu.

Centralni Dnevnik sa Senadom Hadžifejzovićem je sedmična magazinska emisija koja nudi analitične, kritičke i zanimljive odgovore na pitanja koja opterećuju svakodnevnicu bh. građana. CD tim nastoji kroz različite žurnalističke forme zaintrigirati javnost za najširi krug tema: od političkih zbivanja, preko razvoja civilnog društva u postratnim okolnostima, do biotehnologije i umjetnosti.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje